dilluns, 30 de gener del 2012

"UNA DE ROMÁNTICOS"


IO SONO L'AMORE

Pels amants de la cuina, la bellesa i el romanticisme no us podeu perdre aquesta pel.licula, lenta, romàntica exquisita.                                      

                                           
                        


A vegades l'amor no és el que sembla i el que ens pensem que és amor es difumina en una idea erronea..que ens porta al desamor i o al camí del que podria ser molt bonic i no ho és.




"...Para los amantes de la cocina, la belleza y el romanticismo no os podeis perder esta película, lenta romántica..excelente.
...A veces el amor no es lo que parece y a lo que llamamos amor se difumina en una idea erronea que nos lleva al desamor y o al camino de lo que podria ser muy bonito y no lo és..."

He sentit com canta un angel..i l'he vist

MAYTE MARTIN

Per als que no la conegueu us explicaré que Mayte Martin és una noia catalana que canta...i de quina manera, escoltar-la és un plaer, una emoció i en un recital tot és màgia, tot pot ser com un vol i el sentit de la música i el romanticisme arriba fins una altra dimensió.



Us convido a que l'escolteu, només una mica, amb un xic n'hi ha prou per transportar-te al plaer de la música ben feta i de la senzillesa de la vida, estimar, compartir i respectar






"Para  los que no la conozcais os contaré que Mayte Martin es una chica catalana que canta y de que manera..escucharla es un placer, una emoción y en un recital todo es mágia, todo puede ser como un vuelo y el sentido de la música y el romanticismo llega hasta otra dimensión.
Os invito a que la escucheis, solo un poco, con un poco es suficiente para transportarte al placer de la música bien hecha y de la sencillez de la vida, querer, compartir y respetar.."