diumenge, 14 d’abril del 2013

1/2 MARATÓ DE CALELLA CON CUMPLAÑOS FELIZ

14 ABRIL 1975

El 14 d'abril és un dia de commemoracions, tal és així que no podia ser d'una manera que celebrar-ho competint en una proba, aquesta vegada i per primer cop una mitja marató (21097 Km).
Era un dia realment especial, en primer lloc el meu cumpleanys i en segon el 1er aniversari de la meva primera cursa, eren dos bones raons per celebrar.
No les tenia totes amb mi de com em trobaria a la cursa però si no ho provava mai no ho sabria, tota la meva família estava convidada a esperar-me a la meta ja que la cursa es feia al meu poble, Calella, un poble en el que ultimament el running està de moda, serà perquè es disputen tres esdeveniments esportius importants al llarg de l'any, la  mitja marató , la Half Challenge i la Triatló de Calella.
No és res lleig quan escolto algú que diu que el que de sempre ha sigut el footing està de moda, a mi m'encanta escoltar aixó, tant de bo tothom, joves i grans practiquessin un esport diari, segur que si ho provessin una sola vegada veurien que la seva vida canvia.


MAPA DE CALELLA

CALELLA


La veritat és que no havia passat gaire bona nit el dia anterior, els nervis, els horaris van fer que dormis ben poques hores, un altre dia no m'hagués importat però aquest si, volia estar bé i donar-ho tot.
Els despertadors no van fallar, un bon esmorzar, una dutxa ràpida el meu uniforme de runner i a buscar la sortida. Tenia un neguit que gairebé no em deixava ni pensar, un munt de gent coneguda, felicitacions, bon temps, sol i molta animació, tot un seguit de ingredients que feien que el ànims estiguessin a "tope"
Només puc dir que les sensacions varen ser brutal, el ritme ideal i les emocions a flor de pell, a vegades a hores d'ara encara m'emociono recordant a la meva família a la meta cridant el meu nom.
Vaig estar molt contenta de competir en aquesta cursa, es més estic desitjant que l'any que ve, si la meva salut m'acompanya tornar-la a repetir. No sóc de donar consells, però només us diria si és que competiu en aquesta categoria per primera vegada  que entreneu bé, dormiu molt, esmorzeu bé i gaudiu.



POSICIÓ 69 DE 166 DONES



El 14 de abril es un día de conmemoraciones, tal es así que no podía ser de una manera que celebrarlo compitiendo en una prueba, esta vez y por primera  una media maratón (21097 Km).
Era un día realmente especial, en primer lugar mi cumpleaños y en segundo el 1er aniversario de mi primera carrera, eran dos buenas razones para celebrar.
No las tenía todas conmigo de cómo me encontraría en la carrera pero si no lo probaba nunca lo sabría, toda mi familia estaba invitada a esperarme en la meta puesto que la carrera se hacía en mi pueblo, Calella, un pueblo en el que ultimamente el running está de moda, será porque se disputan tres acontecimientos deportivos importantes a lo largo del año, el medio maratón , la Half Challenge y la Triatlón de Calella.
No es nada feo cuando escucho alguien que dice que lo que de siempre ha sido lo footing está de moda, a mí me encanta escuchar esto, ojalá todo el mundo, jóvenes y mayores practicaran un deporte diario, seguro que si lo probaran una sola vez verían que su vida cambia.
Bien es verdad que no había pasado mucho buena noche el día anterior, los nervios, los horarios hicieron que durmiera muy pocas horas, otro día no me hubiera importado pero este si, quería estar bien y darlo todo.
Los despertadores no fallaron, un buen almuerzo, una ducha rápida mi uniforme de runner y a buscar la salida. Tenía una desazón que casi no me dejaba ni pensar, un montón de gente conocida, felicitaciones, buen tiempo, sol y mucha animación, toda una serie de ingredientes que hacían que los ánimos estuvieran a "tope".
Sólo puedo decir que las sensaciones fueron brutales, el ritmo ideal y las emociones a flor de piel, a veces a estas alturas todavía me emociono recordando a mi familia en la meta gritando mi nombre.
Me alegró mucho competir en esta carrera, es más estoy deseando que el año que viene, si mi salud me acompaña volverla a repetir. No soy de dar consejos, pero sólo os diría si es que competís en esta categoría por primera vez  que entreneis bien, dormais mucho, desayuneis bien y disfruteis.