divendres, 31 d’agost del 2012

I LIKE THE BURGUE'S

M'ENCANTEN LES SUPERBURGUERS!!



He de reconíexer que sóc una fan incondicional de les hamburgueses. Aquestes hamburgueses on tot el que hi ha dins és natural  fins hi tot el pa és de qualitat.
Fa poc vaig anar a Barcelona a un dels llocs més famosos en aquest tipus de gastronomia i la veritat és que em va sorprendre gratament, per el seu estil modern i per l'exquisitesa del menjar.  





Aquesta es la carta de presentació de la seva pàgina web i el menú  amb els tipus d'hambuegueses que hi pots trobar



 


Aquesta´és la que jo em vaig menjar, 250 g de carn de vedella, ceba caramelitzada, formatge manxego, enciam i tomèquet, una delicia, us animo a que aneu a testar-les.



HAMBURGUESA MANCHEGA



Tengo que reconocer que soy una fan incondicional de las hambuerguesas. Estas hamburguesas donde todo el que hay dentro es natural hasta  el pan es de calidad.

Hace poco fui a Barcelona a uno de los lugares más famosos en este tipo de gastronomía y bien es verdad que me va  me sorprendió gratamente, por su estilo moderno y por la exquisitez de la comida.

Esta se la carta de presentación de su página web y el menú con los tipos de hambueguesas que puedes encontrar
Esta és la que yo me comí, HAMBUEGUESA MANCHEGA: 250 g de carnE de ternera, cebolla caramelizaza, queso manchego, lechuga y tomaque, una delicia, os animo a que vais a degustarlas.




BACOA
C/ Carrer Colomines, 2  
08003 Barcelona
93 268 95 48