dimarts, 23 d’abril del 2013

CRONICA DE UN SANT JORDI 2013 AMB LLIBRE I SENSE ROSA

TOUR SANT JORDI 2013


BARCELONA

El dia de Sant Jordi per els catalans és realment especial, també he de dir que per la gent que no és catalana i viu aquí a les nostres terres també segurament i sense cap dubte ho és.
La primavera comença, amb ella les flors i el bon ambient, es un dia que realment ve molt de gust passejar i gaudir dels llibre i les roses de ben a prop.
Ja ho tenia molt pensat, faré un tour per Barcelona, no era la primera vegada però aquesta era diferent, havia buscat coses realment interessants per veure i el dia pintava ser bastant complert.
La primera parada va ser al Mercat de la Boqueria, el meu desitj d'esmorzar al Pinotxo Bar em rondava pel cap ja desde feia dies, és marevellós i és molt divertit veure com tothom busca aquest bar ja que és famós a totes les guies de Barcelona.



"JUANITO" DEL PINOTXO BAR


La segona parada era la firma de un llibre, l'escollit va ser en Josef Ajram, amb el seu llibre de No se on és el límit però si sé on no hi és, la cua era un xic llarga però no se'm va fer pesada i amb entrevista de Tv3 inclosa vaig arribar fin a ell, em va firmar el llibre i ens varem fer una foto, molt simpàtic i rialler, seria que estava fresquet i em va firmar el nº77, encara li restaven uns quants al llarg del dia.



JOSEF AJRAM


Barcelona estava increïble, de gent, de colors i de llibres i roses, la meva propera parada era a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm, grups com 4t1a (quart Pimera),  Joan Dausà, Ramon Rodriguez, tocaven en directe per poquetes persones, l'ambient inmillorable.





L'estomag ja comença a dir "existooo" i decideixo marxar altre cop cap al centre i del.leitar-me amb algun lloc del Raval on tant m'agrada perdre'm, està tot ple de "gom a gom" però per mi sola trobo ràpid un forat a el "El club de la Hamburguesa", quina marevella.
La decoració industrial, minimal el fan un espai bastant modern, taules petites i una barra central. Segurament qualsevol altre dia no tindrà tanta espera però avui és especial, és Sant Jordi.


                                 

                                                                                                                                                                                                                                                        
   











El día de Sant Jordi para los catalanes es realmente especial, también tengo que decir que para la gente que no es catalana y vive aquí en nuestras tierras también seguramente y sin duda lo es.

La primavera comienza, con ella las flores y el buen ambiente, es un día que realmente apetece mucho pasear y disfrutar de los libro y las rosas de cerca.

Ya lo tenía muy pensado, haré un tour por Barcelona, no era la primera vez pero esta era diferente, había buscado cosas realmente interesantes para ver y el día pintaba ser bastante completo.

La primera parada fue en el Mercado de la Boquería, mi deseo de desayunar en el Pinotxo Bar la tenía en mente ya desde hacía días, es maravilloso y es muy divertido ver cómo todo el mundo busca este bar, ya que es famoso en todas las guías de Barcelona.

La segunda parada era la firma de un libro, el escogido fue Josef Ajram, con su libro  "No se donde está el límite pero si donde no está",  la cola era un poco larga pero se me hizo bastante amena y con entrevista de TV3 incluida llegué finalmente a él, me firmó el libro y nos hicimos una foto, muy simpático y risueño, sería que estaba fresquito y me firmó el n º 77, aunque le quedaban unos cuantos a lo largo del día.

Barcelona estaba increíble, de gente, de colores y de libros y rosas, mi próxima parada era en la Antigua Fábrica Estrella Damm, grupos como 4art1 ª, Joan Dausà tocaban en directo para poquitas personas, el ambiente resultaba inmejorable.

El estomago ya empieza a decir "existooo" y decido marchar otra vez hacia el centro y deleitarme en algún lugar del Rabal donde tanto me gusta perderme, está todo lleno "a tope" pero para sola encuentro rápido un agujero en "El club de la Hamburguesa", que maravilla.

La decoración industrial, minimal lo hacen un espacio bastante moderno, mesas pequeñas y una barra central. seguramente cualquier otro día no tendrá tanta espera pero hoy es especial, es Sant Jordi.