dimarts, 28 d’agost del 2012

I'M INSTAGRAMER.

EL MERAVELLÓS MÓN "INSTAGRAM"

Gràcies a un gran amic fa molt poc que he descobert aquest marevellós món del "INSTAGRAM", és una aplicació per el movil en la qual pots desar fotografies, preferiblement fetes amb aquest i aplicar-li el filtre que més bé t'escaigui o cap si és que t'agrada tal com és.

La veritat és que és prou divertit a l'hora que entretingut i és una bonica manera de veure fotografies de altres persones, algunes realment excepcionals.

Tot seguit deixaré una mostra del que he anat capturant amb el meu Samsung Galaxy Ace, la veritat he de dir que hi han al carrer indrets fantàstics que bé mereixen ser retratats, façanes, Esglésies, persones..coses que tal vegada en un altre moment quedarien en la nostra retina, a la nostra memòria, això és un bon estri per poder compartir el que veiem nosaltres i altres no.
Espero que gaudi-ho!


EL MARAVILLOSO MUNDO DEL "INSTAGRAM"

Grácias a un gran amigo hace muy poco que he descubierto este maravilloso mundo del "INSTAGRAM", es una aplicación para el movil en la cual puedes dejar fotografias, preferiblemente hechas con éste y aplicarle el filtro que más bien te vaya o ninguno si es que te gusta tal como és.

Bien es verdad que es bastante divertido a la hora que entretenido y es una bonita manera de ver fotografías de otras personas, algunas realmente excepcionales.

A continuación dejaré una muestra de lo que he ido capturando con mi Samsung Galaxy Ace, la verdad tengo que decir que hay en la calle lugares fantásticos que bien merecen ser retratados, fachadas, Iglesias, personas..cosas que tal vez en otro momento quedarían en nuestra retina, en nuestra memoria, esto es una buena herramienta para poder compartir loque vemos nosotros y otros no.

Espero que lo disfruteis!






CIRERES DEL VALLE DEL JERTE, CÁCERES
                                                                





POSTA DE SOL A LA PLATJA DE LES BARQUES, SANT POL
PUESTA DE SOL EN LA PLAYA DE LA BARCAS, SANT POL

                     
                                         



ERMITA DE SANT PAU A LES 6:45 am HERMITA DE SANT PAU A LAS 6:45 am

                                          

                    
CLAREJANT QUAN ACABEM DE TREBALLAR
     AMANECIENDO CUANDO ACABAMOS EL TRABAJO






LA BELLE CUISINE

I NO SÓN MAQUES LES CUINES..


Que  són de maques les cuines, es un espai de l'habitacle on pots deixar anar la teva imaginació per crear plats meravellosos, un espai on poder compartir amb qui més estimes, un indret on poder aprendre i ensenyar tot el que es sap..en definitiva un bon espai per viure-hi.
Són fantàstiques les cuines que tenen un bon espai, una bona taula, on poder conversar a l'hora que s'acaben de preparar aquells plats que triguen més en elaborar-se i no per això perdre el fil de la cerimònia gastronòmica.
El que veure-ho tot seguit és un recull de cuines que he vist tot remirant per blogs fantàstics, són cuines molts diferents però en totes hi ha alguna cosa realment especial.
Et voilà!!



Que bonitas que són las cocinas, és un espacio del habitáculo donde puedes dar rienda suelta a tu imaginación para crear platos marevillosos, un espacio donde poder compartir con quién más aprecias, un lugar donde poder apendrer y enseñar todo el que se sabe..en definitiva un buen espacio para vivir.

Son fantásticas las cocinas que tienen un buen espacio, una buena mesa, donde poder conversar a la hora que se acaban de preparar aquellos platos que tardan más al elaborarse y no por eso perder el hilo de la ceremonia gastronómica.


Lo que os muestro a continuación es una compilación de cocinas que he visto escudriñando por blogs fantásticos, són cocinas muy diferentes pero en todas hay algo realmente especial

Et voilà!!