dilluns, 11 de març del 2013

SANT SILVESTRE LLORET DE MAR



SANT SILVESTRE DE LLORET DE MAR

El passat dia 30 de desembre varem celebrar el pre-cap d'any amb una cursa de 5000 metres per la vila de Lloret de Mar. El dia va començar una miqueta fresquet pero a mida que anavem avançant el solet va deixar un matí preciós digne d'estar a l'aire lliure.
El circuit, que començava dins de les pistes d'atlestisme i seguia per carrers de la vila de Lloret no va tenir desperdici algun, sobretot quan ja tenies que girar cua i deixaves el mar enrrera, la veritat és que el paistge era digne de fotografia.

                             


Tot això i la companyia de bons amics,  millors motivadors i tothom que animava per tot el tragecte van fer que fos una cursa molt divertida i completar una jornada plena d'esforç, riures i molta satisfacció.




MARTINA, RICARD FERNANDEZ, DANI MARTINEZ I UNA SERVIDORA



El pasado día 30 de diciembre  celebramos el pre-fin de año con una carrerita  de 5000 metros por la villa de Lloret de Mar. El día empezó un poquito fresquito pero a medida que íbamos avanzando el solecito dejó una mañana preciosa digna de estar al aire libre.

El circuito, que empezaba dentro de las pistas de atlestismo y seguía por calles de la villa de Lloret no tuvo desperdicio alguno, sobre todo cuando ya tenías que girar de vuelta  y dejabas el mar atrás, bien es verdad que el paisaje era merecedor de una buena fotografía.

Todo esto y la compañía de buenos amigos, mejores motivadores y de todo el mundo que animaba durante el trayecto hicieron que fuera una carrera muy divertida y completar una jornada llena de esfuerzo, risas y mucha satisfacción.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Si tens ganes de dir-me quelcom interessant, desa-ho aquí, moltes gràcies.